JansZon initieert en ontwikkelt niet alleen zonne-energie projecten, wij bouwen ze ook zelf.

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van zonne-energie hebben we al veel technisch uitdagende projecten mogen realiseren. Wij pakken ook projecten aan waar anderen niet aan willen beginnen, zoals monumenten, zwakke daken en complexe bouwwerken. Zo hopen wij een bijdrage te leveren aan een versnelde verduurzaming van Nederland en iedere locatie geschikt te maken voor zonne-energie.

 

Wij doen meer dan de meeste aanbieders, maar wij kunnen u ook alleen de uitvoer aanbieden.  Wij zijn een klein bedrijf met grote ambities, zullen altijd eerlijk en transparant blijven en nooit een oplevering versnellen als dat afdoet aan de kwaliteit.

 

Kwaliteit van materialen

Een echt duurzaam zonne-energiesysteem gaat niet alleen uit van het gegeven dat zonnepanelen duurzame energie opwekken. Wij nemen ook andere aspecten in overweging, zoals de levensduur, de energetische terugverdientijd en CO2 footprint voor de fabricage van de zonnepanelen. Zonnepanelen kunnen nogal van elkaar verschillen en daarom testen we verschillende producten op ons eigen dak en vergelijken installaties in ons monitoringsysteem. (zie hier onze testopstelling). Wij gebruiken vaak zonnepanelen met een hogere opbrengst dan in de markt gebruikelijk, met een betere uitstraling en van hogere kwaliteit. Dit zijn voornamelijk CIS-panelen, met een betere opwekking bij bijvoorbeeld slecht weer en schaduw en met een esthetisch matzwart uiterlijk. Wij bieden een geoptimaliseerd ontwerp met de juiste keuze voor materialen en daarmee is elk systeem van ons uniek.

 

Technische expertise

We hechten veel belang aan een mooie of vrijwel onzichtbare installatie. Vooral bij monumentale panden is dit een absolute must. Met onze kennis en ervaring kunnen we iets aanbieden dat beter past bij uw wensen, die van het pand of zelfs van monumentenzorg. Er zijn veel mogelijkheden met zonnepanelen, maar lelijk is bij ons geen optie. Wij bouwen ook systemen waar de zonnepanelen dienen als vervanging van het dak, als waterdichte laag. Hier zijn de panelen vrijwel niet zichtbaar en spreken we van een dak van zonnepanelen.

Afbeelding: Een dak van zonnepanelen: waterdicht en vrijwel niet zichtbaar.

 

Kwaliteit in uitvoer

JansZon werkt met een vaste groep gecertificeerde installateurs. Wij werken volgens de NEN-normeringen, zijn lid van brancheorganisatie Holland Solar, beschikken over alle SEI-erkenningen en KvINL-certificeringen voor zonne-energiesystemen en zijn Service Partner voor Fronius. U kunt met ons volledig ontzorgd van uw zonne-energie profiteren.

Bekijk projecten met complete daken van zonnepanelen

Vragen, advies of meer weten?

Neem contact op