Toekomstproof energiezekerheid van vermogen en kosten

Hogere stroomprijzen, netbeheer tarieven schieten omhoog en ondertussen is er geen vermogen beschikbaar voor uw bedrijf en verdere elektrificatie. Wat kunt u doen?

Opwek

Het begint met zonne-energie opwekken op de plek waar energie wordt verbruikt. Direct besparen en er is meteen meer stroom beschikbaar. Naast verminderde afhankelijkheid van het stroomnet is zonne-energie ook nog eens heel rendabel!

Opslag

Energieopslag in batterijen voorziet bedrijven van het benodigde elektrisch vermogen. En dus minder afhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Bovendien maximaliseer je het gebruik van zonne-energie en kan je slim inspelen op de energieprijs.

Slim verbruik

Het moment van verbruik staat centraal. Slim energieverbruik op momenten van voldoende beschikbaarheid (en tegen een gunstig tarief) als deel van de oplossing voor netcongestie.  Wij helpen u deze flexibiliteit te vinden en meteen te besparen.

Onze aanpak

Toekomstschets van jouw verbruik, opwek en capaciteitsbehoefte

1

Analyse

Samen stellen we jouw energieprofiel vast, analyseren verbruik en capaciteitsbehoefte, opwek- en investeringsmogelijkheden in kaart.

2

Roadmap

Prioriteiten stellen is cruciaal. Welke investeringen zijn het meest effectief in jouw situatie? En welke volgorde is het meest effectief?

3

Toepassen

JansZon installeert alle techniek met één aanspreekpunt! Het afstemmen en finetunen van alle systemen is onze zorg!

Project in Beeld: KOSA bamboo

Ontdek hoe bedrijven Ydefix houtschaverij en KOSA bamboo, ooit geconfronteerd met een gebrek aan vermogen, nu toekomstproof zijn geworden dankzij de implementatie van zonne-energie, batterijopslag en slimme energieoplossingen.

Wij staan voor je klaar