Ubbink

Project beschrijving

Een woning moet duurzaam, veilig en gezond zijn. Of in vaktermen: goed geventileerd, geïsoleerd en luchtdicht. Maar, hoe bereik je dat als buiten en binnen met elkaar in contact staan? Als je opgewekte energie en verse lucht aanvoert, vervuilde lucht en rookgassen afvoert én de isolatiewaarden wilt behouden? Op het snijvlak van installatie en bouw is Ubbink dé partner voor de professionals in de bouw. Hun leveringsprogramma omvat slimme innovatieve oplossingen, toegespitst op de eisen van deze tijd. Onderverdeeld in drie duidelijke thema’s: energie, ventilatie en bouw.

JansZon won de tender door Censo Energy Solutions en mocht maar liefst 1574 zonnepanelen bij Ubbink installeren. Speciaal voor dit project heeft JansZon een omvormer frame op maat ontworpen en boven op een zeecontainer geïnstalleerd. Dit was een primeur voor ons. We geven graag een welverdiende shout-out aan onze collega Engineer Stijn Groenveld!

Bij Ubbink wekken ze naar schatting 441.800 kWh per jaar op, dit staat gelijk aan 251.826 kg CO2 uitstoot en dat is evenveel als wat 11.537 bomen in een jaar uit de lucht kunnen opnemen!

Ben je benieuwd hoe zonne-energie jouw bedrijf kan transformeren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Afbeeldingen

In opdracht van

Project details

Gerealiseerd juli 2023

Aantal panelen 1574

Productie ca. 441.800 kWh