Febo Amsterdam

Project beschrijving

Het vierde kwartaal van 2022 bracht opwindend nieuws in de wereld van zonne-energie, en JansZon is er trots op de drijvende kracht te zijn achter dit opmerkelijke project. Bij Febo Amsterdam werden op drie verschillende dakvlakken maar liefst 692 zonnepanelen geïnstalleerd.

Expertise in constructieve uitdagingen

JansZon, als vooraanstaande zonne-energie expert, werd geselecteerd na een succesvolle aanbesteding. Ons team staat bekend om hun diepgaande expertise in het omgaan met constructieve uitdagingen op daken. In het bijzonder stonden we voor een uitdaging met een dakdeel dat constructief ongeschikt was voor het plaatsen van zonnepanelen met ballast.

Constructieve oplossingen met dakankers

Onze ingenieurs gingen echter geen uitdaging uit de weg en bedachten een ingenieuze oplossing. Door dakankers te installeren en het zonnesysteem hieraan te bevestigen, werd het toch mogelijk om zonnepanelen op dit dakdeel te installeren. Deze innovatieve aanpak benadrukt onze toewijding aan duurzame energieopwekking en onze bereidheid om grenzen te verleggen.

Een stap naar duurzaamheid en kostenbesparing

Dit project werd mogelijk gemaakt dankzij de Zoncoalitie, een samenwerking die duurzame energieopwekking stimuleert. Het resultaat? Een totaal van 256.659 kilowattuur (kWh) aan schone energieopwekking per jaar. Deze zonnepanelen dragen bij aan een jaarlijkse CO2- besparing van ongeveer 128.329,5 kg, wat overeenkomt met de CO2-opname van maar liefst 6.416 bomen.

We zijn er trots op dat bedrijven zoals Febo dankzij onze bijdrage grote stappen kunnen zetten in duurzaamheid en kostenbesparing. Dit motiveert ons om te blijven samenwerken voor een groenere toekomst, en om meer projecten te realiseren die onze planeet beschermen.

Bent u geïnteresseerd in het verlagen van uw energiekosten en het verminderen van uw ecologische voetafdruk? Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij de transitie naar duurzame energie.

Afbeeldingen

In opdracht van

Project details

Dit project heeft geen project details.