Op weg naar een Duurzaam Diemen in 2040: Wat betekent dit voor jouw bedrijf?

Diemen heeft zichzelf een ambitieuze doelstelling gesteld: in 2040 aardgasvrij en fossiel onafhankelijk zijn. Deze intentie betekent een fundamentele verandering in hoe we energie opwekken en gebruiken. Voor bedrijventerreinen in Diemen kan dit een uitdaging lijken, maar gelukkig is er een partner die begrijpt wat dit betekent en hoe te helpen: JansZon.

Diemen’s Visie voor een Duurzame Toekomst

In december 2021 keurde de gemeenteraad van Diemen de Transitievisie Warmte goed, die de weg vrijmaakt voor aardgas vrije wijken en buurten. Hoewel de exacte startdatum nog niet vaststaat, is het duidelijk dat verandering onvermijdelijk is. Bedrijventerreinen in Diemen zullen zich moeten aanpassen aan deze nieuwe realiteit.

JansZon Begrijpt de Uitdaging

Bij JansZon begrijpen we de uitdagingen waarmee u wordt geconfronteerd. Hoeveel stroom heeft u bijvoorbeeld nodig voor verwarming, koeling of elektrisch rijden? Wat zijn de kosten van deze overgang naar duurzame energiebronnen? Is investeren in zonnepanelen (PV) financieel aantrekkelijk voor uw specifieke situatie? Moet u overwegen om energieopslag batterijen te integreren voor een betere energie-efficiëntie? 

Wat JansZon kan bieden: 

  1. Energieverbruiksanalyse: We beginnen met het begrijpen van uw huidige energieverbruik. Dit omvat elektriciteit, verwarming en koeling. Hierdoor krijgt u inzicht in uw huidige situatie.
  2. Toekomstgerichte Planning: Samen met u plannen we vooruit, rekening houdend met de aardgasvrije doelstellingen van 2040 en de groeiende behoefte aan elektrisch verwarmen en elektrisch rijden. We helpen u bij het identificeren van energie-efficiënte oplossingen om aan deze specifieke behoeften te voldoen en uw bedrijfsterrein te voorzien van duurzame elektrische energiebronnen.
  3. Totale Ontzorging: Wij gaan verder dan enkel adviseren en analyseren. We nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het aanvragen van subsidies, het voldoen aan de eisen van verzekeraars, en het installeren van zonnepanelen. Wij maken het u makkelijk.
  4. Expertise in constructieve oplossingen: Wij begrijpen dat er technische en regelgevende uitdagingen zijn. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in het vinden van economische en technische oplossingen.
  5. Energie Toekomstproof maken: JansZon is gespecialiseerd in het toekomstbestendig maken van energie door zelf opwekken, energieopslag in batterij, slim verbruiken op de juiste momenten en dynamische energiecontracten.

Samen op Weg naar een Duurzaam Diemen

Hoewel de exacte startdatum van de aardgasvrije transitie nog niet vaststaat, staan we klaar om u bij elke stap te begeleiden. Samenwerken aan een aardgasvrij Diemen in 2040 is onze missie.
Laten we samen een duurzame toekomst tegemoet gaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat voor uw bedrijf in Diemen.

Over dit bericht

Gepubliceerd op

29/08/2023

Gepubliceerd door

JansZon

Meer weten?