Wij zijn zonne-energie fans en zien er toekomst in. Wij geloven dat onze zonne-energie projecten een echte bijdrage leveren aan een schonere en eerlijkere wereld.

Circulair inkopen en duurzaamheid in installatie- en productieprocessen

De oprichters van JansZon werken al 10 jaar in de duurzaamheidssector en streven zoveel mogelijk naar verduurzaming van onze samenleving. Dit klinkt mooi en onze activiteiten en producten (zonne-energie) dragen hier actief aan bij. Het is echter niet voldoende om alleen zonnepanelen te installeren, we streven ook binnen de sector naar verduurzaming van onze eigen activiteiten. Qua inkoop van producten is dit niet eenvoudig. Voor de SDE subsidie is het bijvoorbeeld niet toegestaan om hergebruikte materialen toe te passen en de meeste producten komen uit China. Door de vele tussenhandelaren is deze route zeer ondoorzichtig. Een belangrijk vereiste is dat fabrikanten zijn aangesloten bij PVcycle. Een joint industry programme om afgeschreven zonnepanelen te verwerken.

 

zonnepanelen amsterdam door janszon

Duurzaamheid zie je terug in de bedrijfsvoering en ons kantoor

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten en kiezen zoveel mogelijk voor betrouwbare fabrikanten en proberen deze route samen met onze partners zoveel mogelijk te controleren en lichten bedrijven daarom ook door. Veel van onze opdrachtgevers stellen deze eisen aan onze manier van werken en onze producten, voor groenfinanciering is dit een vereiste. JansZon heeft daarnaast ook naar haar eigen impact gekeken. Ons kantoor is omgebouwd naar een Nul Op de Meter PLUS kantoor en wekt daarmee dus alle energie voor verwarming en gebruik INCLUSIEF haar eigen elektrische auto zelf op. We werken ook actief aan time-shifting van ons verbruik (laden en verbruiken als de zon schijnt) en zoeken bewust naar de laatste ontwikkelingen in de markt.

al bereikt:

>0
Projecten
0
kwp
0
Huishoudens
0Miljoen
KM rijden per jaar
installateur zonnepanelen janszon

JansZon beschikt over een doorlopende CAR en aansprakelijkheidsverzekering voor al haar werken. Wij zijn gecertificeerd om zonne-energie systemen te ontwerpen en ook te realiseren, zijn lid van de brancheorganisatie Holland Solar, beschikken over de SEI erkenning en alle certificeringen voor zonne-energiesystemen. Installaties voldoen daardoor altijd aan de strengste eisen en worden aangesloten volgens NEN normen en netbeheerder vereisten. Wij plaatsen alle installaties onder eigen naam en werken al sinds 2008 samen met een vaste groep gecertificeerde zonne-energie installateurs en hebben al duizenden installaties opgeleverd; van woonwijken en appartementencomplexen tot bedrijfshallen, kantoren en schuren.

Wij verhuren ook ruimtes in ons duurzame kantoor! Kijk voor meer informatie op de daarvoor bestemde website www.duurzaamhurenamsterdam.nl

coworking collega janszon